EMAIL US AT info@helpinghands.com
CALL US NOW 123 (456) 7890
DONATE NOW

Hoe te zwemmen in de bontjas 7 domme excuses van jongens tegen condooms

Uitgebreid over de grootte neemt altijd een eervolle eerste plaats in. Om een ​​of andere reden zijn veel mannen ervan overtuigd dat ze “Nuhh, zoals een hond, een lid, als een paard” hebben. Statistieken, echter meedogenloos. De gemiddelde grootte van condooms – ongeveer 18-19 cm. Nogmaals – dit is de middelste lengte en vind een condoom van 20 cm in de massamarkt en zal niet veel groter zijn. In een studie uitgevoerd door condooms van levensstijlen, wordt opgemerkt dat de gemiddelde lengte van de penis 14,9 cm is in de opgerichte toestand. Volgens een andere studie, slechts vijf mannen van een honderden van meer dan 16 cm. Oeps, iets convergeert niet.

“Hij neemt!”

En hier, zoals het lijkt, komt Shah en mat. Met een bepaalde lengte, maar wat te doen als knijperig op de basis? De dekking van het Sovjet “Product # 2” was 54 mm breed, maar vandaag is het bereik van Kondes veel diverser. Nu zijn de meeste condooms van de massamarkt 55-56 mm in diameter. Als een lid groter is, kunt u worden ingedrukt, maar voor deze doeleinden is het mogelijk om condooms van verhoogde omvang te vinden.

“Ik voel er niets in”

Ja, ja, dun mager. Eerlijk gezegd zijn moderne condooms zo dun dat het onwaarschijnlijk is dat hij over het algemeen in staat is om te voelen dat er iets is tussen hem en jij. Maar als hij een Esthete is, kies dan Japanse condooms waarvan de dikte 0,02 mm is, ze zijn een van de dunste in de wereld.

“We zijn al lang samen”

Oh ja, en misschien wordt u ook elke zes maanden gecontroleerd op HIV en SOA’s? Niet? Onthoud dan dat de wijsheid “vertrouwen, maar check” verscheen “niet op een kras. Helaas vallen gehuwde vrouwen ook in een risicogroep voor seksueel overdraagbare aandoeningen. En meestal komt dit “cadeau” van haar man naar wie ze vertrouwden.

“Ik heb alles valt in het condoom”

Dan hebben we slecht nieuws voor jou, vriendje. Het is geen condoom. Onstabiele erectie – het probleem is vaak, zelfs voor jongeren. En toen hij zichzelf inspireerde dat hij niets in het condoom had, “was hij niet verrassend als hij niets had. De redenen voor een onstabiele erectie kunnen de zee zijn – hij vond eenvoudig degene waarin hij zichzelf geloofde. Maar nee, het condoom kan niet magisch zijn om een ​​erectie van uw partner te nemen.

“Ik droom om jullie kinderen te maken”

Begga! Vooral als je zoiets als dit hoort tijdens je eerste seks. Vroege uitspraken die sildenafil 25 mg kopen hij wil met familie en kinderen – dit zijn alarmerende tekens. Overmatige dominantie en poging om een ​​paar jaar later in je relatie te springen, zegt dat er waarschijnlijk een narcistische soort man is die altijd alleen voor zijn behoeften en verlangens zal zorgen.

“Ik slaap alleen met goede meisjes, ze doen niets pijn.”

Jij kunt u natuurlijk verduidelijken hoe hij dat vastbesloten is dat voor hem “goed meisje” (het meest voorkomende antwoord op deze vraag: “Nou, u kunt zien!”), Maar dit alles is zinloos. Als een man meisjes op “goed” en “slecht” niet door hun interne kwaliteiten verdeelt, maar door hoeveel seksuele partners ze had, was u waarschijnlijk niet onderweg.

momentbeni

VIEW ALL POSTS

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *