EMAIL US AT info@helpinghands.com
CALL US NOW 123 (456) 7890
DONATE NOW

Het is bewezen dat good guys meer seks hebben dan slechteriken

Het lijkt erop dat de mythe van de populariteit van slechteriken de

test van de statistieken niet heeft doorstaan.

Wetenschappers van Canadese universiteiten — Guelven en Nipissing (om eerlijk te zijn, de namen lijken meer op de leefgebieden van elfjes) — ontdekte dat goede mensen een helderder en intenser seksleven hebben. Onder «goede mensen» in dit geval zijn mensen ongeïnteresseerd.

De wetenschappers kwamen tot deze conclusie door 800 mensen van beide geslachten te interviewen. Iedereen die aan het onderzoek meedeed, legde niet alleen de details van hun seksleven uit, maar vertelde ook hoe vaak ze liefdadigheidswerk doen: financiële donaties doen, bloed doneren en andere nobele daden doen.

Het bleek dat hoe actiever een man betrokken is bij liefdadigheidswerk, hoe actiever zijn persoonlijke en seksuele leven is! Maar voor vrouwen was de correlatie niet zo duidelijk.

Een andere studie onder 500 studenten bevestigde de resultaten van de eerste. Aan de studiedeelnemers werd gevraagd: «Als je $ 100 wint, wat ga je er dan mee doen? — geef het allemaal aan jezelf uit, doneer een deel aan een goed doel of doneer het hele bedrag aan een goed doel?» Natuurlijk, zelfs voordat ze de vraag stelden, ontdekten wetenschappers de details van het seksleven van studenten (oh die wetenschappers!).

Het bleek dat de meest ongeïnteresseerde studenten — degenen die een deel van het bedrag of alles van $ 100 weggeven, — een veel rijker seks- en persoonlijk leven hebben. (Maar niet-egoïstische studenten hebben $ 100 meer)!)

Over het algemeen hebben we, in de beste tradities van liefdadigheid, besloten om deze informatie met u te delen. Je weet er wat mee te doen, onze ongeïnteresseerde lezer.

momentbeni

VIEW ALL POSTS

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *