EMAIL US AT info@helpinghands.com
CALL US NOW 123 (456) 7890
DONATE NOW

Welke scènes uit de film “50 grijstinten” mogen niet thuis worden herhaald

Eerlijk gezegd, ik heb naar de bioscoop gekomen, ik verwachtte dat ik iets echt ‘voorbij’ ziet. Al deze massa hysterium rond de film en de frequente protesten tegen zijn show op brede schermen konden de gedachten niet niet duwen op de aanwezigheid van een echt “harde” scène in het frame. In feite bleek de schermversie nogal aanraken dan immoreel. Vanwege sommige scènes beschouw ik de rating van “18+” gerechtvaardigd, maar volwassenen, mentaal gezonde mensen die zich bewust zijn van hun acties en verlangens, de afbeelding zal niet absoluut geen kwaad veroorzaken. Bovendien kan het paar, in wiens leven intiem “veranderen,” kan worden geïnspireerd op het lint en beslissing om “eenvoudige bewegingen” te verdunnen “, met felle kleuren”.

In het algemeen denk ik dat de film moet bijdragen aan onze hoofdtaak: om wakker te worden in Russische vrouwen oprecht wens om seks te hebben, niet in ruil voor iets, maar voor plezier. Bovendien heeft het boek met dezelfde naam al de helft gemaakt – de resultaten van anonieme enquêtes hebben aangetoond dat vrouwen die het lezen beter bekend werden bij sekskwesties, geïnteresseerd werden in erotisch linnen, ze probeerden nieuwe houdingen en voor de eerste Time Bezocht Sex Shop.

En je kunt de film als gids voor actie waarnemen?
Allereerst moet je begrijpen dat de film “50 tinten van grijs” – artistiek. Dit is een fictie, zorgvuldig uitgerust door professionals en het handboek voor seks in de letterlijke zin die hij niet kan handelen. Eerst, ondanks het feit dat de schermwriters een aantal succesvolle ideeën gooiden voor het seksuele spel, echte BDSM-sessies, zelfs longen, zien er absoluut anders uit, er zijn regels in hen, onaanvaardbaar voor de impact van de zone en bepaalde ethiek. Dus sommige acties die door genoodtende op het scherm worden gedwongen, van genot, kunnen je dieper maken van pijn in het leven, en zelfs volladen met verwondingen, psychologisch en zelfs fysiek. En ten tweede zijn veel scènes ontworpen voor het “visuele effect”, volgens de erkenning van de acteurs zelf, in werkelijkheid zijn ze zeer complex voor uitvoering en op de schieten meer lijken op acrobatische tricks, en niet geslachtsgemeenschap.

Nu is er veel onprofessionele gemeenschappen, die beloven te leren “zowel in de bioscoop”, zonder geen psychologisch onderwijs te hebben, noch kennis op het gebied van seksuele praktijk. Als gevolg van een dergelijke training is het vaak mogelijk om gewonde en gewonde partner te worden.

In één keer, het uitvoeren van de training van “fantasie”, waarbij de presentatie van de productlijn voor volwassenen “50 tinten grijs” werd gehouden, gaven we jezelf een verslag dat dit een zeer risicovolle les is. Daarom leggen we alleen uit aan meisjes veilige “bekkens” zoals de regels voor het gebruik van accessoires, de belangrijkste poses en fixatie, de aanwijzing van de nodige en verboden zones voor pijn, die nieuwe sensaties aan hun intieme leven zal toevoegen, maar tegelijkertijd zal ze niet kunnen schaden. We proberen het uit te leggen aan studenten dat de basisprincipes van BDSM-praktijk rationaliteit, vrijwillig

blauwe erectiepillen

en veiligheid zijn. En als ze besluiten om “verder” te gaan, deelnemende vertegenwoordigers van de BDSM-subcultuur, moet dit uitsluitend door hun bewuste beslissing zijn.

Hoe kun je bepalen dat je over het algemeen klaar bent voor BDSM-experimenten in je slaapkamer?

Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen dat u geïnteresseerd bent in de praktijk van BDSM, en niet op de film, het werk of een ander kunstobject waarin dit element aan u aantrekkelijk leek. Het is erg belangrijk omdat je in het midden van de game-sessie plotseling beseft dat de houding of techniek die er goed uitzag op het scherm of op de pagina’s van het boek, in de levensituatie die je gewoon bang maakt en ongemak bezorgt en bezorgt. Het is één ding als je al heel lang over dit onderwerp bent geweest, bekijk regelmatig thematische gemeenschappen, lees de juiste literatuur of bezocht speciale training, en nogal een andere – als na de “50 tinten grijs” u besluit om uw partner te spunnen ” Als christen “, terwijl u geen zones kennen waarvoor we geen rijs of stapel kunnen beïnvloeden, noch de technicus van stakingen, noch voor bevestiging. Hoogstwaarschijnlijk zal een dergelijke ervaring negatief zijn en zal het kruis voor altijd op je seksuele experimenten plaatsen.

Ten tweede moet u niet beginnen met uw seksuele experimenten met deelname aan extreme sessies met vertegenwoordigers van thematische gemeenschappen die al jaren in een dergelijke sfeer leven. Hoogstwaarschijnlijk is uw interesse in de BDSM niet zo diep en wilt u de functie niet terugvorderen. Daarom is het belangrijk om te beginnen met entourage en minimale veilige technieken van bondage en fixatie, lichte rollenspellingsscenario’s, technicus van contrastering.

Wat de definitie van hun rol betreft, kunnen de opties slechts drie zijn: dominant (toppartner), een onderdanige (lagere partner) of een schakelaar – een universele “speler”, die tijdens de sessie kan uitvoeren als een dominante en ondergeschikte positie, Tijdens het ontvangen van plezier van beide. U kunt dit bepalen met de hulp van eenvoudige psychologische oefeningen die we gebruiken op onze thematische training. Sta bijvoorbeeld op met een partnergezicht naar elkaar en vraag je om je met de hand te nemen, wat je met de hand gaat, en wiens hand bovenop de hand van de partner zal zijn, is meer geneigd om te domineren. Of sluit de ogen van een partnermasker en drijf het rond de kamer, chaotische veranderende aanwijzingen, houd de rug vast en verander vervolgens de rollen. Iemand zal zich absoluut comfortabel voelen in de rol van slaaf of lood. Voor GAMING BDSM Wanneer uw eigen verlangens voor u nog steeds onbekend zijn, is dit de beste manier om een ​​stap naar hun bewustzijn te maken.

Welke momenten kunnen veilig herhalen en genieten?

Over het algemeen kunnen scènes van erotische natuur in de film niet anders dan verheugen: heldere, emotionele, opwindende kijkers. Sommigen van hen zouden u adviseren om mensen te herhalen die lang in relaties zijn. Dit kan zo’n noodzakelijk “SIP of Fresh Air”, “injectie van adrenaline” zijn voor elk van hen.

Kus in de lift

“Aan het lijncontract”, ademt meneer Gray een gebroken stem uit en drukt zijn “offer” naar de muur van de lift, met de ene hand voorzichtig de keel, en door haar pols boven haar hoofd te houden. Hulpeloze anaste regelt letterlijk in zijn handen. Let op deze techniek. Een paar seconden van een gepassioneerde kus en het gevoel van absolute controle van de kant van de mannen zal in staat zijn om een ​​uitstekende prelude te worden voor een liefdesspel, ze zullen na de werkdag stress verwijderen of anticiperen op de avond maken. Ik leg een scène in de lift solide “uitstekend” voor een spanning en een sexy moed die geen onverschillig meisje zal achterlaten.

True-baarmoeder

“Ik wil je lip bijten”, “Ik wil seks met je hebben met je op deze tafel,” – rustig en assertief geuit door de protagonist zijn verlangens in het aangezicht van de geliefde dan excites en maakt haar bang om haar te trillen in haar knieën. Een psychologische spanning en emissie van adrenaline in het bloed – de sleutel tot het toekomstige orgasme. Bovendien ziet deze openhartigheid niet afstotend, integendeel, verklaart hij direct en verklaart duidelijk zijn fantasieën, en mannen zouden moeten leren! Daarnaast zijn er in een romantische relatie, velen schandelijk om de partner toe te geven in wat ze echt willen, en dan lijden aan ontevredenheid. Maar christelijk grijs is dat niet, en we vinden het leuk. We zetten hem een ​​stevige “vijf” voor een positief voorbeeld.

Eerste seks

Wanneer het hoofdpersonage wordt erkend als christen in zijn onervaring, besluit hij om “dit misverstand” te corrigeren “. Het belangrijkste is dat de “koning van BDSM” gedraagt ​​in deze situatie netjes en voorzichtig, wat veel preludes betaalt, wat zo nodig is voor elke vertegenwoordiger van de fijnste verdieping in de “eerste keer”. Afzonderlijke goedkeuring verdienen de kussen van de binnenkant van de heupen en de keuze van een zendingspositie, die het meest pijnloos is om te penetreren. Het enige dat Christian verkeerd was, – in de kracht van fricties waren ze te scherp, in het echte leven onervaren partner zouden ze niets anders dan pijnlijke sensaties brengen.

Jam

Een andere scène, die ongetwijfeld de moeite waard is om te herhalen tijdens je volgende ontbijt – dit is een frame met likkendamping in de siroop van de vingers. Dit gebaar zal een speciale indruk maken als je tegelijkertijd een ‘trailer’ toont van je avondseek: gebruik een van de complexe orale technieken, likte zijn vingers zodat zijn gedachten de hele avond alleen je mond bezetten.

Duivenmost

Meneer Christian Gray spreekt niet alleen met Frank Topics, hij schrijft ook op hen. Intieme correspondentie van de hoofdpersonen is het ding dat u gewoon moet herhalen, vooral aan de vooravond van de dag van alle geliefden. Vooral handig zal sexteren vóór de rollenspel of BDSM-sessie, om beter in beeld te komen en af ​​te stemmen op het spel.

Kamer BDSM

Als er geen masker bij de hand is, voert het T-shirt deze functie perfect uit. Voor het vaststellen van de handen is een gelijkspel geschikt en voor scherpe sensaties – ijs uit een glas champagne. De hoofdpersonen hebben duidelijk aangetoond dat “Play” zelfs zonder veel inventaris kan zijn. Als u bijvoorbeeld geen supporter bent van BDSM-Aesthetics en uw planken niet afbreken van een reeks vlechten, handboeien en stapels, of bent u gewoon vergeten om uw arsenaal in een wandeling te nemen. Niets doet pijn, geniet je van intimiteit, het belangrijkste is om een ​​vrij goede fantasie te hebben en niet verder te gaan dan de grenzen van toegestane – onthoud, je bent verantwoordelijk voor het leven en de gezondheid van je partner. Het beste moment is uit de hele fase: het hoofdpersoon leidt een stuk ijs uit de nek naar de buik van de partner, die eerder haar wijn had bezocht “van mond tot mond”. Op dit moment ervaart de anastheysh een zeer scherp gevoel van de contrasterende effecten en instroom van adrenaline vanwege de onmogelijkheid om te zien wat er gebeurt. Trouwens, de limiet van visie tijdens seks is een zeer goede zet, alle sensaties worden verbeterd en gevoeligheid voor stimulatie neemt soms toe. Ook de moeite waard om aandacht te besteden aan het moment met een lichte klappalm op de billen van het meisje vóór penetratie. Slap veroorzaakt de bloedstroom naar de organen van een klein bekken en verbetert de sensaties.

momentbeni

VIEW ALL POSTS

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *